Ons Assortiment

DOOR ONZE SAMENWERKING MET LFE & GROUPE DU VIN ZIJN WIJ NIET ALLEEN IN STAAT KWALITEIT, MAAR OOK EXCLUSIVITEIT TE GARANDEREN.

Ons assortiment bestaat uit meer dan 600 topwijnen uit zowel de nieuwe als oude wereld. Van scherp geprijsde huiswijnen die niet online traceerbaar zijn tot sterke merken en de absolute top in de wijnwereld. Deze diversiteit geeft ons de mogelijkheid om bij al onze partners een passend wijnadvies te geven tegen eerlijke prijzen.

De landelijke samenwerking met LFE & Groupe du Vin geeft ons de kracht om niet alleen exclusiviteit in maar ook continuïteit in kwaliteit te garanderen. Zo staan al onze wijnen in geconditioneerde ruimtes opgeslagen en werken wij uitsluitend met de beste jaargangen.

Elk jaar verbeteren wij ons assortiment gebaseerd op internationale markttrends en resultaten verzameld door LFE en Groupe du Vin. Hierdoor kunnen wij onze partners altijd op tijd voorzien van de nieuwste trends op het gebied van wijn.

Merken

CAVATAPPI BOUWT AAN STERKE MERKEN IN DE WIJNWERELD.

Cavatappi verkoopt naast kwaliteitswijnen, ook kwaliteitsmerken. Bekende namen in de wijnwereld waarmee wij samen bouwen aan de ultieme wijnbeleving in de horeca. 

 ONS TOP-ASSORTIMENT IN COMBINATIE MET ONZE CONCEPTEN ZORGEN VOOR EEN ULTIEME WIJNBELEVING EN EEN MAXIMAAL WIJNRENDEMENT.

BEKIJK ONZE CONCEPTEN

Nieuwsgierig?

MOGEN WIJ OOK BIJ JOU MEER WIJNBELEVING CREËREN?

 

Contact